PERSONAL

Att tandvård är det roligaste som finns är något som vi i personalen delar. Ingen dag är den andra lik och man ställs alltid inför nya utmaningar som bidrar till yrkets mångfald. När du kommer som patient till oss kan du vara säker på att du bemöts av människor med hjärtat på rätt ställe och som sätter dig och dina behov först. Vår målriktning är att bygga upp en långvarig och personlig relation med våra patienter. Hos oss är det alltid du som patient som är vårt fokus.

KLINIKEN

På Idunsgatan 2 har tandvård bedrivits sedan 70-talet och Pär är den tredje tandläkaren som tar vid. Lokalerna är nyligen totalrenoverade och målet är att med den senaste utrustningen och teknikerna kunna erbjuda våra patienter den bästa vården.

 

FORSKNING

När Pär inte behandlar patienter bedriver han som doktorand forskning och utbildning på Tandläkarhögskolan och har valt att fördjupa sig på tandimplantat. Eftersom forskning ligger honom varmt om hjärtat har kliniken blivit ett center för klinisk forskning.

  • Följande studier kommer inom kort att inledas:
  • ”Tigran PTG White in Fresh Extraction sockets”
  • ”Four versus six endosseous implants to be used in the rehabilitation of totally edentulous patient: a randomized, controlled clinical trial”

 

SÅ TYCKER VÅRA PATIENTER OM OSS

”Mitt första inplantat, som Pär & hans kollegor proffsigt och noggrant utfört under 6 månaders tid. Från tandutdragning och operation till sist men inte minst efterbehandling och uppföljning. Ser fram emot nästa behandling, vilket kan låta märkligt när det kommer till ett tandläkarbesök”
/Thomas

 

”För några dagar sedan ”fick” jag mina nya kronor hos Pär. jättefina! ser ut precis som riktiga tänder, inget plastikt över dom alls. Jag är LIVRÄDD för att gå till tandläkaren, men både Pär och Rebecca har gett mig ett nytt förtroende för detta ibland väldigt otacksamma yrke. NU kommer jag när dom kallar:-)”
/Mari

 

”Opererade ut båda visdomständerna och blev supernöjd! Proffsigt! Billigt! Och supertrevliga, både Per och sköterskan.”
/Therese

Läs fler omdömen från våra patienter